Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741684221

Copa 741684221 Información oficial sobre el partido 741684221 en Hattrick

09.10.2024 12:00:00

racinguista FC Alineación oficial del equipo 'racinguista FC' en el partido 2 - 4 F.C. Juniors Old School Alineación oficial del equipo 'F.C. Juniors Old School' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
racinguista FC Alineación oficial del equipo 'racinguista FC' en el partido 1 - 5 F.C. Juniors Old School Alineación oficial del equipo 'F.C. Juniors Old School' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racinguista FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Émilien Mullet de racinguista, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Després de 81 minuts de partit, Fathi Santens igualava per racinguista en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fabricius Genrich va fer al minut 9 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Titi Bocioacă, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Fathi Santens va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fabricius Genrich va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Émilien Mullet va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Arsenije Ranković va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 69, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Fabricius Genrich va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de racinguista.

F.C. Juniors Old School

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Óscar Cagigal va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 34.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): Amb 55 minuts jugats, Martí Mercadal de Juniors va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 173 Minuto 96 (Gol por la derecha): El jugador de Juniors Al-Amin Githinji va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 96 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Eros Minoni va aprofitar un error defensiu al minut 99, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Juniors.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Ricardo Amoreira que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Juniors quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Napoleón Moscoso va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Ricardo Amoreira va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 280 Minuto 107 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 107 per Ricardo Amoreira va anar a parar a la creueta.