Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741680184

Copa 741680184 Información oficial sobre el partido 741680184 en Hattrick

09.10.2024 12:30:00

Psicotrolicos Montoro C.F. Alineación oficial del equipo 'Psicotrolicos Montoro C.F.' en el partido 1 - 2 Langostino asesino Alineación oficial del equipo 'Langostino asesino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Psicotrolicos Montoro C.F. Alineación oficial del equipo 'Psicotrolicos Montoro C.F.' en el partido 3 - 0 Langostino asesino Alineación oficial del equipo 'Langostino asesino' en el partido
Tiene mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Psicotrolicos Montoro C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Pavel Kirdyashov, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a PTM.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Mario Allevi va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Francisco Teixeira Soares va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Adolfo Zalvide va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): PTM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Óscar 'The Answer' Dávalos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adolfo Zalvide.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a PTM per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Francisco Teixeira Soares, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Sebastián Pampillón va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Filip Bacić. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Emilio Butragueño va estar a punt d'empatar per a PTM quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Adolfo Zalvide va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Miguel Francisco Teixeira Soares va disposar d'una bona oportunitat al minut 77, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Langostino asesino

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Langostino va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 32. Otto Grip va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 65 de partit va donar a Langostino l'avantatge per 0 - 2. Lasse Mörnbratt en va ser l'anotador.