Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741679435

Copa 741679435 Información oficial sobre el partido 741679435 en Hattrick

09.10.2024 12:15:00

bowling for CIEMAT Alineación oficial del equipo 'bowling for CIEMAT' en el partido 5 - 4 AxAbelfer Alineación oficial del equipo 'AxAbelfer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
bowling for CIEMAT Alineación oficial del equipo 'bowling for CIEMAT' en el partido 8 - 1 AxAbelfer Alineación oficial del equipo 'AxAbelfer' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bowling for CIEMAT

Goles Goles

  • 101 Minuto 27 (Gol por el centro): El bowling no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Òscar Munné es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 41, Maíz Trueba de bowling empatava el partit: 2 - 2.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al bowling una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Òscar Munné, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 64.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del bowling amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Dimitar Nakov en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Deodato Nardo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, bowling es posava per davant 5 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): bowling va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Deodato Nardo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Evgeniy Bozhenkov hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sjerk Dhond! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tião Buescu de bowling va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AxAbelfer

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): AxAbelfer agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Matildo Rincón amb mestria.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, AxAbelfer va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Maximilian Tonko, amb un xut sec des de la dreta.
  • 105 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Gumercindo Toro rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Frodo Klotz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 3 a l'estadi!
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ignacio Abelló que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a AxAbelfer.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Gumercindo Toro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Willy Baudach, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.