Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741679049

Copa 741679049 Información oficial sobre el partido 741679049 en Hattrick

09.10.2024 12:15:00

Darnius CF Alineación oficial del equipo 'Darnius CF' en el partido 1 - 0 V&R Alineación oficial del equipo 'V&R' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Darnius CF Alineación oficial del equipo 'Darnius CF' en el partido 2 - 1 V&R Alineación oficial del equipo 'V&R' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,9 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darnius CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Darnius va ser Adhémar Schroyen.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Štefan Kalinčík del Darnius ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Amb 26 minuts disputats, Štefan Kalinčík gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ivan Smolyanov va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Darnius es va veure beneficiat per la polèmica al minut 27, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Štefan Kalinčík va relliscar al moment de fer el xut i el porter Ivan Smolyanov no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del V&R. La jugada d'estratègia del Darnius per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Riku Ylisuutari va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christianinho Rabelo de Darnius es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

V&R

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Bjarmar Þorgeirsson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Naum Monev va fer una jugada per la banda esquerra, però Sadurniño Santaballa va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Naum Monev quasi aconsegueix empatar per V&R al minut 81, però Sadurniño Santaballa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Walbert Koburg va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): V&R va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kirk Beckett es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexandru-Gabriel Ţiculeanu.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Naum Monev de V&R va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.