Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741608226

Copa 741608226 Información oficial sobre el partido 741608226 en Hattrick

02.10.2024 23:40:00

changos de acade Alineación oficial del equipo 'changos de acade' en el partido 7 - 1 Caracú Alineación oficial del equipo 'Caracú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
changos de acade Alineación oficial del equipo 'changos de acade' en el partido 6 - 0 Caracú Alineación oficial del equipo 'Caracú' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

changos de acade

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Ibio Cortijada, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): changos va augmentar la diferència quan Corrado Biagioni no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29 en Corrado Biagioni va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan changos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gigio Albesano des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gabi Argetoianu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a changos.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): changos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gigio Albesano va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hounan Hayrapetyan es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 7 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Avallay al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marko Kordič va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El changos ho intentava per la dreta per mitjà de Ibio Cortijada, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Corrado Biagioni de changos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marko Kordič de changos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Caracú

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Abel Degange entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Caracú, un peu providencial d'en Livio Venco va situar el 3-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Camilo Rossi Squarcio va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Gigio Albesano. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.