Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741599468

Copa 741599468 Información oficial sobre el partido 741599468 en Hattrick

02.10.2024 22:45:00

Josefina y Máximo Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Josefina y Máximo Futbol Club' en el partido 2 - 1 C.A Peñarol.. Alineación oficial del equipo 'C.A Peñarol..' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Josefina y Máximo Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Josefina y Máximo Futbol Club' en el partido 1 - 2 C.A Peñarol.. Alineación oficial del equipo 'C.A Peñarol..' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,0 % 43,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Josefina y Máximo Futbol Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Josefina sabia com jugar al contraatac, i al minut 64, José Victor Mendes va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 124 Minuto 97 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 97 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Asdrubal Cabrera llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Josefina per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Asdrubal Cabrera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julio Cibils de Josefina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.A Peñarol..

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fétigué Bitomi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Peñarol...

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Luis Viana de Peñarol.., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gaël Delarue al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Rodrigo Gutiérrez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 260 Minuto 105 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Luis Viana, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.