Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741587476

Copa 741587476 Información oficial sobre el partido 741587476 en Hattrick

02.10.2024 19:30:00

smulans fk Alineación oficial del equipo 'smulans fk' en el partido 4 - 2 VågaVa Alineación oficial del equipo 'VågaVa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
smulans fk Alineación oficial del equipo 'smulans fk' en el partido 2 - 5 VågaVa Alineación oficial del equipo 'VågaVa' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

smulans fk

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Jonas Ljungberg, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. smulans es posava per davant!
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juhani Abrahamsson es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Štěpán Šebestík va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jonas Ljungberg, que no va fallar i va marcar el 3 - 0.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): El gol de falta de Juhani Abrahamsson sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 56 i ampliar l'avantatge de smulans a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Štěpán Šebestík, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Jopie van Schalen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Roeland Pos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Paul Gordon de smulans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

VågaVa

Goles Goles

  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Kalan Nahang va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el VågaVa va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 51.
  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats de VågaVa van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Robin Christiansson va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Robin Christiansson va estar a punt de posar per davant a VågaVa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Björn Jonsson va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Robin Christiansson va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Olavi Stenman de VågaVa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.