Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741536566

Copa 741536566 Información oficial sobre el partido 741536566 en Hattrick

02.10.2024 12:00:00

CD Tracatrá Alineación oficial del equipo 'CD Tracatrá' en el partido 2 - 0 C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Tracatrá Alineación oficial del equipo 'CD Tracatrá' en el partido 3 - 1 C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Tracatrá

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Víctor Sánchez Valera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Tracatrá es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Tracatrá va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ignacio Galinsola des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Roberto Lapeña Méndez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Ángel Manuel Gil va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Roberto Lapeña Méndez no va ser aprofitada per en Scott Garrido Martínez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florin Buşescu.

C.D Bosco de Arevalo

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Arevalo va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 79, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Levente Szűcs.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 86 en Nasir Muhsin va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Enrique Bonorino va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Malu Habach de Arevalo es va guanyar la targeta groga merescudament.