Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muten roshi fc (996120) - stevemashter (434930) » 741535519: T77/R3

Copa 741535519 Información oficial sobre el partido 741535519 en Hattrick

02.10.2024 12:00:00
Copa: Temporada 77 / Ronda 3

Muten roshi fc Alineación oficial del equipo 'Muten roshi fc' en el partido 1 - 6 stevemashter Alineación oficial del equipo 'stevemashter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Muten roshi fc Alineación oficial del equipo 'Muten roshi fc' en el partido 0 - 6 stevemashter Alineación oficial del equipo 'stevemashter' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muten roshi fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Muten va reduir el marcador al minut 40 a 1 - 2 quan Jofre Mullol va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Muten va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manuel Viña, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Pol Sabaté de Muten va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

stevemashter

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): Quan passaven 7 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del stevemashter. En Salim Tarraf va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del stevemashter van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en José Gutierrez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aldo Chirinos de stevemashter l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 42 de partit.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al 73 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a stevemashter augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Claudio Martínez es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 87 minuts, Adolfo Aulacio va superar per velocitat Pablo Ortiz Moreno per posar el 1 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Aldo Chirinos de stevemashter va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Adolfo Aulacio va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Aldo Chirinos, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Claudio Martínez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. stevemashter va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): José Gutierrez de stevemashter va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 53 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Claudio Martínez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Salim Tarraf no va ser aprofitada per en José Gutierrez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aldo Chirinos de stevemashter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salim Tarraf.