Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741534847

Copa 741534847 Información oficial sobre el partido 741534847 en Hattrick

02.10.2024 12:00:00

CUNIT C.F Alineación oficial del equipo 'CUNIT C.F' en el partido 2 - 4 StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CUNIT C.F Alineación oficial del equipo 'CUNIT C.F' en el partido 0 - 1 StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUNIT C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Miguel Ferra de la Mola ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CUNIT es posava per davant 1 a 0.
  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sebastião Campos de CUNIT va fer un bon esprint per escapar-se de Artur Nedersten i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CUNIT va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Ferra de la Mola va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 58 (Ocasión de contra de falta): CUNIT va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Youssef Badrani va anar a parar a les mans del porter.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): El CUNIT va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Youssef Badrani la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

StrawHat FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 19 minuts, el tirador de faltes del StrawHat va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Luis Berto, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): Era obvi que el StrawHat volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 32 van aconseguir marcar quan en Víctor Nolla va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 2.
  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): Després de 37 minuts el StrawHat, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Alfred Mbulakulima sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 3 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 90 (Gol tiro lejano): L'entrenador del StrawHat va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 90 va arribar el 2 - 4 quan en Víctor Nolla va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pepe Romero de StrawHat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Artur Nedersten de StrawHat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.