Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741534697

Copa 741534697 Información oficial sobre el partido 741534697 en Hattrick

02.10.2024 12:30:00

Aiveen Team Alineación oficial del equipo 'Aiveen Team' en el partido 3 - 1 EsmorzarPlatPle Alineación oficial del equipo 'EsmorzarPlatPle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aiveen Team Alineación oficial del equipo 'Aiveen Team' en el partido 3 - 0 EsmorzarPlatPle Alineación oficial del equipo 'EsmorzarPlatPle' en el partido
Tiene un resultado normal 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aiveen Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manuel Bello de Aiveen aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Manuel Bello de Aiveen va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Manuel Bello arribés a peus de Armide Queralt, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Aiveen el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Fernando García Sancho va deixar a Rafael Alberto Tey assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Carles Enric Reyner es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Al minut 59 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Raúl Pérez de Ulloa, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

EsmorzarPlatPle

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 70 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Helí Rey.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 58 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el EsmorzarPlatPle sortien al contraatac. La falta llançada per Andrea Fais va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aureli Osset, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.