Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741534653

Copa 741534653 Información oficial sobre el partido 741534653 en Hattrick

02.10.2024 12:30:00

UD GIRONA asceisuym Alineación oficial del equipo 'UD GIRONA asceisuym' en el partido 3 - 1 BURGOS CF PROS Alineación oficial del equipo 'BURGOS CF PROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD GIRONA asceisuym Alineación oficial del equipo 'UD GIRONA asceisuym' en el partido 2 - 2 BURGOS CF PROS Alineación oficial del equipo 'BURGOS CF PROS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,3 % 39,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD GIRONA asceisuym

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Luis Alberti Rovira sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Pablo Romero Leguina que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Daniel Alba Tercedor es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de asceisuym va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Páramo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Ivan Fontgivell una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Adrián Espolla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jorge Celaeta va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Fontgivell de asceisuym va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BURGOS CF PROS

Goles Goles

  • 152 Minuto 51 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Víctor Arbonès va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 51 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Daniel Alba Tercedor va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mike Courtman quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 290 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Víctor Arbonès va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Víctor Arbonès va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Emilio Salas Rosales va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Giordano Di Cara no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Alberca Fernández de BURGOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.