Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741533897

Copa 741533897 Información oficial sobre el partido 741533897 en Hattrick

02.10.2024 12:30:00

Golut FC Alineación oficial del equipo 'Golut FC' en el partido 2 - 4 Kibas FC Alineación oficial del equipo 'Kibas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Golut FC Alineación oficial del equipo 'Golut FC' en el partido 1 - 5 Kibas FC Alineación oficial del equipo 'Kibas FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golut FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Golut una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Raúl Elormendi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.
  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Golut per la dreta va donar com a resultat un gol de Raúl Elormendi al minut 70 que reduïa la distància a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Golut sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pablo Frometa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Javier Medina va estar a punt d'empatar per a Golut quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Bogdan Condan va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gheorghe Harasim va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mauro Eusa va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Kibas FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 17 (Gol de falta): Luis Francisco Lezaun va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 17. 0 - 1 per a Kibas.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlos Pérez Mazo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Élie Granier va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 53, i va fer pujar el 1 - 3 per a Kibas.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Xamín Briceño va augmentar l'avantatge de Kibas a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Luis Francisco Lezaun quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Matti Pynssi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcos Nieva va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matti Pynssi de Kibas es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.