Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741531769

Copa 741531769 Información oficial sobre el partido 741531769 en Hattrick

02.10.2024 12:15:00

Manchester dallas Alineación oficial del equipo 'Manchester dallas' en el partido 1 - 2 C.F. Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'C.F. Comunitat Valenciana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manchester dallas Alineación oficial del equipo 'Manchester dallas' en el partido 2 - 2 C.F. Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'C.F. Comunitat Valenciana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 35,9 % 35,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester dallas

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Antonio Elguezabal de Manchester va aconseguir igualar el partit al minut 69, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Pedro Conangles es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Antonio César Ruiz García del Manchester ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcel Peltea de Manchester la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Sarraz de Manchester amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.F. Comunitat Valenciana

Goles Goles

  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Valenciana va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Juan Antonio Sáenz Treviño aconseguint el 0 - 1.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Valenciana agafava avantatge al minut 76 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar 龚 (Gong) 舜辉 (Shunhui) amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Santiago Salas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Saül Llinàs va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Cornel Gheltofan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 75, quan en Jesús Olivares Ponte va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.