Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741531369

Copa 741531369 Información oficial sobre el partido 741531369 en Hattrick

02.10.2024 12:15:00

MoNiÑa F.C Alineación oficial del equipo 'MoNiÑa F.C' en el partido 3 - 6 Sabinar FC Alineación oficial del equipo 'Sabinar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MoNiÑa F.C Alineación oficial del equipo 'MoNiÑa F.C' en el partido 1 - 3 Sabinar FC Alineación oficial del equipo 'Sabinar FC' en el partido
Tiene suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,8 % 87,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MoNiÑa F.C

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Abel 'Bicho' Cepeda al minut 11, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al MoNiÑa i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 102 Minuto 43 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de MoNiÑa van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Marco Baccari en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 48. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Abel 'Bicho' Cepeda va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El MoNiÑa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Fernando Güell la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Hilario Urizar Bayo va estar a punt d'empatar per a MoNiÑa quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jong-Seob Ong va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 116 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Refik Ateş va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abel 'Bicho' Cepeda.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Abel 'Bicho' Cepeda de MoNiÑa per doble groga al minut 68.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marco Baccari xutant per a MoNiÑa va fer anar la pilota just on la volia, però Rodrigo Toso, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de MoNiÑa Refik Ateş, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rodrigo Toso. El marcador continuava 3 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de MoNiÑa Sósimo Ureña va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Sabinar FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Cătălin-Sorin Grumăzescu que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 37 minuts, Brútusz Mile va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Hakim Si Ahmed va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hakim Si Ahmed després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Georgian Ghebaru va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, un refús desafortunat de Georgian Ghebaru, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Oben Odyak no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Feliks Gorgol va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Sabinar va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Georgian Ghebaru va desviar el xut final de Joan Francesc Caelles després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): Es duien 115 minuts de partit jugats quan Hakim Si Ahmed va estar a punt de posar per davant a Sabinar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Georgian Ghebaru va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Francesc Caelles de Sabinar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Werner-Manfred Selsam de Sabinar es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Sabinar, Werner-Manfred Selsam, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Sabinar Joan Francesc Caelles no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Georgian Ghebaru es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Rodrigo Toso de Sabinar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Georgian Ghebaru en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 6.