Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741531351

Copa 741531351 Información oficial sobre el partido 741531351 en Hattrick

02.10.2024 12:15:00

Legiones de Mahou Alineación oficial del equipo 'Legiones de Mahou' en el partido 4 - 6 Going Soul Alineación oficial del equipo 'Going Soul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legiones de Mahou Alineación oficial del equipo 'Legiones de Mahou' en el partido 2 - 1 Going Soul Alineación oficial del equipo 'Going Soul' en el partido
Tiene suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,9 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legiones de Mahou

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Legiones va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bucéfalo Castañares, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Miguel Castro-Girona ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Legiones es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Christoph Lobeck quasi dona a Legiones l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 209 Minuto 18 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Maximilian Windberger van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Stanislav Šoltés a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Legiones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Julián Azpilicueta en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Gandaberro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): En Bucéfalo Castañares no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Antonio Gandaberro encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 2 per a Legiones.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hortensio Lardín va xutar fora per a Legiones, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Legiones Aníbal Tejera, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Antonio Gandaberro. El marcador continuava 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Legiones, Sandro Ordorica, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.

Going Soul

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): El jugador Javier Gort de Going es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 74 minuts Stanislav Šoltés va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Going la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mateus Valentim de Going va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Francisco Cabra de Going va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Àngel Bover de Going amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Juan Guillermo Albornoz de Going, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gilberto Soto en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Going Stanislav Šoltés va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Gilberto Soto va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 4
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Mathias Schmit va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Going Víctor Xercavins no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gilberto Soto es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.