Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741530105

Copa 741530105 Información oficial sobre el partido 741530105 en Hattrick

02.10.2024 12:00:00

Desunits Alineación oficial del equipo 'Desunits' en el partido 1 - 4 RSD Magicos Alineación oficial del equipo 'RSD Magicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Desunits Alineación oficial del equipo 'Desunits' en el partido 1 - 2 RSD Magicos Alineación oficial del equipo 'RSD Magicos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,6 % 52,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desunits

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 20 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Diego Gand. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Fabián Jaramillo gairebé va marcar per a Desunits des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Ernest Noms de Desunits es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 84, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

RSD Magicos

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Baltasar Monferrer que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de MAG va ser finalitzada des de l'esquerra per Roberto Desplá al minut 38. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al 67 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MAG augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gaël Daniel es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Gaël Daniel va aprofitar un error defensiu al minut 86, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a MAG.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de MAG a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jozef Ondavský va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jozef Ondavský va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gianni Teysera després de 53 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kiril Stoyanov va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gaël Daniel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Mickaël Vincent de MAG va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.