Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741528474

Copa 741528474 Información oficial sobre el partido 741528474 en Hattrick

02.10.2024 12:30:00

Estrella Blanca CdF Alineación oficial del equipo 'Estrella Blanca CdF' en el partido 4 - 2 Vadiyo Alineación oficial del equipo 'Vadiyo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrella Blanca CdF Alineación oficial del equipo 'Estrella Blanca CdF' en el partido 2 - 1 Vadiyo Alineación oficial del equipo 'Vadiyo' en el partido
Tiene suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Blanca CdF

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Tristan Jimmink va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Estrella.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Pedro César Carone va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 105 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 86, Luis Enrique Arroyave va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Tristan Jimmink, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 2.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Estrella pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tristan Jimmink va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En José Echebelz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Estrella va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Shiva Tamang va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fernando Erdoñana.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Enrique Arroyave va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Al minut 90, Tristan Jimmink gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Vadiyo

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Mauro Maestre Felices va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Vadiyo, Stefano Chiale, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): En Carlos Siles va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Federico Brualla de Vadiyo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.