Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741527929

Copa 741527929 Información oficial sobre el partido 741527929 en Hattrick

02.10.2024 12:30:00

Redecilla del Campo B Alineación oficial del equipo 'Redecilla del Campo B' en el partido 3 - 4 TXOKO Alineación oficial del equipo 'TXOKO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Redecilla del Campo B Alineación oficial del equipo 'Redecilla del Campo B' en el partido 5 - 2 TXOKO Alineación oficial del equipo 'TXOKO' en el partido
Tiene mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,6 % 5,3 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Redecilla del Campo B

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Redecilla va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Nik Van Thienen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Alberto Macario es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors del Redecilla amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 68, deixant Adrian Diea en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): El Redecilla va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Marco Borlengo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 58 minuts, en Lodovico Tavernelli no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 220 Minuto 90 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 90 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Marco Borlengo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

TXOKO

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Niko Jurvansuu va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 16.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): TXOKO va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 31. Mircea Băicuş va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 135 Minuto 34 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Mircea Băicuş va marcar el 1 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 174 Minuto 91 (Gol de penalti): Quan passaven 91 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del TXOKO. En Armando Schertz va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 2 minuts de joc, Jaroslav Nedělka semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Geri Infanger es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Mircea Băicuş quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Arne Woneem, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Sigurgeir Másson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Arne Woneem va aconseguir desviar el seu xut a córner.