Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741527142

Copa 741527142 Información oficial sobre el partido 741527142 en Hattrick

02.10.2024 12:15:00

Dynamo Killo Alineación oficial del equipo 'Dynamo Killo' en el partido 2 - 3 Real Ifcpotter F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Ifcpotter F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo Killo Alineación oficial del equipo 'Dynamo Killo' en el partido 0 - 1 Real Ifcpotter F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Ifcpotter F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Killo

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, el Dynamo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juan Mattana, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Dynamo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mike Refsgaard, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dynamo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Chaun Pimsy, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dynamo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jean Greciuc va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dynamo, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En David Mehlhose va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jonathan Cabrejas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Dynamo al minut 80.
  • 241 Minuto 113 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dynamo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mike Refsgaard, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gottfried Bassa.

Real Ifcpotter F.C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 46 (Gol de falta): Al minut 46 del partit, Rüdiger Streiter va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Rüdiger Streiter posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 118 Minuto 94 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 94, Maikel Supervielle va pentinar un córner cap al segon pal que Marius Doroftei va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pol Grifol de Ifcpotter es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Jonathan Cabrejas de Ifcpotter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.