Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741512824

Copa 741512824 Información oficial sobre el partido 741512824 en Hattrick

02.10.2024 10:45:00

New FCSI 2 Alineación oficial del equipo 'New FCSI 2' en el partido 3 - 2 FC FURSECUL PITEȘTI Alineación oficial del equipo 'FC FURSECUL PITEȘTI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
New FCSI 2 Alineación oficial del equipo 'New FCSI 2' en el partido 4 - 2 FC FURSECUL PITEȘTI Alineación oficial del equipo 'FC FURSECUL PITEȘTI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New FCSI 2

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, FCSI aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Adrian Miculescu va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): FCSI va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 53 Claudiu-Ionuţ Chipciu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Claudiu-Ionuţ Chipciu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FCSI se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Gheorghe Eşanu del FCSI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Adrian Miculescu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FCSI se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 71 per blocar una centrada d'en Adrian Miculescu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FCSI.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Radu Ţârle de FCSI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC FURSECUL PITEȘTI

Goles Goles

  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mădălin Mununar sempre és una garantia. Al minut 18, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ştefan-Lucian Sandu marcar el 0 - 1 per al FURSECUL.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del FURSECUL va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Erik Fodor, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Alexandru Nencu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 260 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Mădălin Mununar va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandru-Ionuţ Zicu de FURSECUL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.