Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741500922

Copa 741500922 Información oficial sobre el partido 741500922 en Hattrick

02.10.2024 08:45:00

Diana Kabardino-Balkaria Alineación oficial del equipo 'Diana Kabardino-Balkaria' en el partido 1 - 2 Nirvana Romana Alineación oficial del equipo 'Nirvana Romana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Diana Kabardino-Balkaria Alineación oficial del equipo 'Diana Kabardino-Balkaria' en el partido 1 - 0 Nirvana Romana Alineación oficial del equipo 'Nirvana Romana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diana Kabardino-Balkaria

Goles Goles

  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Kabardino-Balkaria va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Stanislav Belobragin va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kabardino-Balkaria va anar a parar a la dreta de l'atac on en Maksym Suslo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Nirvana Romana

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Vyacheslav Elchischev va llençar el penal ras arran de pal.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): En Grigoriy Pastukh va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sergey Sushilov la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Nirvana va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Sergey Sushilov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 284 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Vyacheslav Elchischev de Nirvana va fallar un penal al minut 50. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladyslav Tsap de Nirvana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85 del partit, Vladyslav Tsap de l'equip Nirvana, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.