Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741479601

Copa 741479601 Información oficial sobre el partido 741479601 en Hattrick

01.10.2024 19:00:00

FC cadenass Alineación oficial del equipo 'FC cadenass' en el partido 5 - 3 Teodoro BG Alineación oficial del equipo 'Teodoro BG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC cadenass Alineación oficial del equipo 'FC cadenass' en el partido 6 - 1 Teodoro BG Alineación oficial del equipo 'Teodoro BG' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC cadenass

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): cadenass s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Luciano Ciccone per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): cadenass va aconseguir el 2 - 0 quan Benjámin Borián va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Gabriele Valenti, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. cadenass es posava per davant!
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Giacomo Malospiriti va incrementar l'avantatge de cadenass amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a cadenass i així augmentar el marcador a 5 - 3 als 90 minuts de joc. Mentre en Luciano Ciccone el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Cees Simons va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cees Simons de cadenass es va guanyar la targeta groga merescudament.

Teodoro BG

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Fortunato Ceccotti de Teo després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Marino Triggiani sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Stefano Petrella que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!
  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 76 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Marino Triggiani.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Klement Buterin de Teo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.