Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741476342

Copa 741476342 Información oficial sobre el partido 741476342 en Hattrick

01.10.2024 19:00:00

Atletico Pian di Mucini Alineación oficial del equipo 'Atletico Pian di Mucini' en el partido 1 - 2 Fantasiopoli Alineación oficial del equipo 'Fantasiopoli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atletico Pian di Mucini Alineación oficial del equipo 'Atletico Pian di Mucini' en el partido 1 - 6 Fantasiopoli Alineación oficial del equipo 'Fantasiopoli' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Pian di Mucini

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alejandro Matías va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Atletico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luigi Moltedo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sabatino Fincati al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Matías va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Atletico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 77, quan Mario Federico Balzarini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Fantasiopoli

Goles Goles

  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 76 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Keimo Harju de Fantasiopoli marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador de Fantasiopoli Enzo Gabriel Oiti va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 82 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Daniel Montano va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fantasiopoli van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Keimo Harju, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Pietro Arra va estar a punt de posar per davant a Fantasiopoli amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ireneusz Piernikarczyk va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Fantasiopoli va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pietro Arra es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mario Federico Cerrato va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Moïse Bikey per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Carlo Maurizio Rudian de Fantasiopoli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.