Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741473258

Copa 741473258 Información oficial sobre el partido 741473258 en Hattrick

01.10.2024 19:15:00

Nova Urbs Alineación oficial del equipo 'Nova Urbs' en el partido 6 - 3 Il Como 1907 Alineación oficial del equipo 'Il Como 1907' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nova Urbs Alineación oficial del equipo 'Nova Urbs' en el partido 1 - 4 Il Como 1907 Alineación oficial del equipo 'Il Como 1907' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nova Urbs

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors del Nova amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 31, deixant Aldo Seghieri en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, Adriano Scura va pentinar un córner cap al segon pal que Graziano Iapalucci va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 136 Minuto 54 (Gol evento especial inexperiencia rival): Heinrich Habsterdick va deixar patent la seva inexperiència al minut 54, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Loredano Pongo va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 2 per a Nova.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Como. La jugada d'estratègia del Nova per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Graziano Iapalucci va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Nova va deixar en bona posició a en Adriano Scura per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 118, Stefano Feliciello de Nova va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Nova Paul Bertram Duckterath no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jörn Gebsattel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Graziano Iapalucci va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Nova, Stefano Feliciello, col·locà la pilota just a les mans d'en Jörn Gebsattel. El marcador: 5 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Tommaso Elba anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 3 per a Nova.

Il Como 1907

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Como prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Manus Waarland.
  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Petja Kilpelä va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 71 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ole-Jørgen Berg.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Roberto Di Cara, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Petja Kilpelä no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Heinrich Habsterdick va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Como Jörn Gebsattel, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Roberto Di Cara. El marcador continuava 4 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Teutobert 'Teto' Schön va xutar fora per a Como, el marcador es va quedar igual: 5 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Iuri Motti de Como va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.