Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741447437

Copa 741447437 Información oficial sobre el partido 741447437 en Hattrick

25.09.2024 23:55:00

Tigmarques F.C Alineación oficial del equipo 'Tigmarques F.C' en el partido 1 - 3 Braz Team Alineación oficial del equipo 'Braz Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tigmarques F.C Alineación oficial del equipo 'Tigmarques F.C' en el partido 1 - 1 Braz Team Alineación oficial del equipo 'Braz Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,9 % 27,0 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tigmarques F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Després de 76 minuts de partit, Cláudio José Mattos igualava per Tigmarques en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tigmarques va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Elinton Moura Gama, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cláudio José Mattos de Tigmarques va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79 de partit, Cláudio José Mattos de Tigmarques va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Dantas de Tigmarques amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Braz Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Braz agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Martín Vilca amb mestria.
  • 172 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Al minut 97 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Braz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en János Finta.
  • 182 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 107 de partit va donar a Braz l'avantatge per 1 - 3. Martín Vilca en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Braz que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antônio Miguel Piracaia, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Nicola Scamardella al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Nicola Scamardella va estar a punt de posar per davant a Braz amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antônio Heleno Arbix va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Ripollés de Braz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.