Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741440897

Copa 741440897 Información oficial sobre el partido 741440897 en Hattrick

25.09.2024 23:55:00

RCD Boaco Alineación oficial del equipo 'RCD Boaco' en el partido 7 - 6 Rayo Madriz Alineación oficial del equipo 'Rayo Madriz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD Boaco Alineación oficial del equipo 'RCD Boaco' en el partido 3 - 1 Rayo Madriz Alineación oficial del equipo 'Rayo Madriz' en el partido
Tiene mucha potra 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Boaco

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mario Sandoval va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Boaco empatava el partit, 1 a 1, al minut 27.
  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Passat el minut 48 de joc, Alfredo Campo facilitava les coses al Boaco amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): Al 67 minuts, El Boaco va fer el 3-2. En Román Góngora va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 23 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Alfredo Campo quasi empata el partit al minut 23, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Boaco Frankling Ortiz quasi va assolir l'empat al minut 24 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 214 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Alfredo Campo va errar un penal al minut 26 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el Boaco va posar setge sobre la defensa central visitant però en Carlos Calderón no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfredo Campo va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Piero Duque va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mario Sandoval! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Boaco va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alfredo Campo en un 1 contra 1 amb el porter Piero Duque, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 111 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Madriz. La jugada d'estratègia del Boaco per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Frankling Ortiz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Román Góngora.
  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 110, Evangelino Quesada de Boaco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Evangelino Quesada anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Boaco.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Maikol Valverde va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Boaco, Mario Sandoval, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Boaco Amílcar Mijares, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Piero Duque. El marcador continuava 6 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Frankling Ortiz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Boaco.

Rayo Madriz

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ender Lindado la va rematar Carlos Eduardo Castro amb una magnífica volea que va fer pujar per a Madriz el 0 - 1.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Wilfrido Briones que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador visitant Roberto Acuña va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 79 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Madriz va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gaspar Prada va desviar el xut final de Leonel Sicilia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roberto Acuña que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Fausto Ordoñez de Madriz, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gaspar Prada en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Madriz Juan Pablo Dudamel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gaspar Prada es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Madriz, Leonel Sicilia, col·locà la pilota just a les mans d'en Gaspar Prada. El marcador: 6 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Madriz, Jorge Pérez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Leocadio Aguerrevere de Madriz va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.