Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741438493

Copa 741438493 Información oficial sobre el partido 741438493 en Hattrick

25.09.2024 23:10:00

Sportivo Zetta Alineación oficial del equipo 'Sportivo Zetta' en el partido 2 - 6 Buena Vista F.C. Alineación oficial del equipo 'Buena Vista F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sportivo Zetta Alineación oficial del equipo 'Sportivo Zetta' en el partido 2 - 0 Buena Vista F.C. Alineación oficial del equipo 'Buena Vista F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportivo Zetta

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alin Coţovanu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sportivo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 17.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Raúl Gentil-Lloch va anar directament als peus de Alin Coţovanu que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martin Hermansen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Buena Vista F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de BV el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Faycán de los Santos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 140 Minuto 50 (Gol de contra de falta): El porter de BV va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Faycán de los Santos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BV eren letals, i Luciano Vinante va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luciano Vinante de BV es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el BV va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Faycán de los Santos aconseguint el 1 - 5.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 86 minuts quan Ivan 'El Ruso' Mikhailovskiy va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 6 per a BV.