Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741433321

Copa 741433321 Información oficial sobre el partido 741433321 en Hattrick

25.09.2024 23:05:00

alianza universidad Alineación oficial del equipo 'alianza universidad' en el partido 2 - 3 GOKUYOP Alineación oficial del equipo 'GOKUYOP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
alianza universidad Alineación oficial del equipo 'alianza universidad' en el partido 3 - 2 GOKUYOP Alineación oficial del equipo 'GOKUYOP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,6 % 36,2 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alianza universidad

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Víctor Gorráez va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 55.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador Miguel Lería Gil de universidad, després de 63 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Felipe Lossio va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Francisco Alberto Soltero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Seran Nunez del universidad ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Seran Nunez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): universidad va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Gorráez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Ricardo Cánepa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Valdeón Baruque! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): universidad va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Valdeón Baruque en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Alberto Soltero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

GOKUYOP

Goles Goles

  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 54, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Reiner Chumacero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 64 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Omar Fernández marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 117 (Gol por la izquierda): Al minut 117 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GOKUYOP prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Agusto Oblitas.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Agusto Oblitas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eligio Principe, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): El GOKUYOP va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 44 amb un llançament de falta perillós. En Juan Antonio Buenaventura però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Ramiro Correa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 112, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eligio Principe va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 117 (Ocasión por el centro): Al minut 117 de partit, Paolo Surichaqui quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas