Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741431395

Copa 741431395 Información oficial sobre el partido 741431395 en Hattrick

25.09.2024 22:40:00

Rojo Unión Alineación oficial del equipo 'Rojo Unión' en el partido 3 - 4 Los Fiskales Alineación oficial del equipo 'Los Fiskales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Rojo Unión Alineación oficial del equipo 'Rojo Unión' en el partido 3 - 8 Los Fiskales Alineación oficial del equipo 'Los Fiskales' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojo Unión

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 del partit, el jugador Karl Gilberto de Unión va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Unión va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 57 Diego Poblete va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Celino Ibaceta encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Carlos Alberto Ovalle només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Jorquera va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Giancarlo Weiss va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 81 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alfons Klinterberg va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Los Fiskales

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Bor Dupor de Fiskales va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 80 minuts Miguel Guardamino va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador de Fiskales Remi Kainu va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 84 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): Fiskales agafava avantatge al minut 86 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Miguel Guardamino amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Olívio Pinto Silva va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.