Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741428112

Copa 741428112 Información oficial sobre el partido 741428112 en Hattrick

25.09.2024 22:30:00

Shadow Puppets Alineación oficial del equipo 'Shadow Puppets' en el partido 3 - 5 Banfield de Montevideo Alineación oficial del equipo 'Banfield de Montevideo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shadow Puppets Alineación oficial del equipo 'Shadow Puppets' en el partido 0 - 2 Banfield de Montevideo Alineación oficial del equipo 'Banfield de Montevideo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shadow Puppets

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Abramo Fiano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Puppets, Ahmad Faiz, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Marek Krysa va incrementar l'avantatge de Puppets amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 112 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Puppets equilibrava la balança al minut 97. En Marek Krysa, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Ahmad Faiz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Francesco Bencivenghi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Banfield de Montevideo

Goles Goles

  • 151 Minuto 31 (Gol por el centro): Banfield van mostrar una bona compenetració quan al minut 31 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Byunghoon Joo va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Als 76 minuts de partit, Hans Kurg de Banfield va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): En Nicolas Lang donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 92 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Byunghoon Joo quedar desmarcat i marcar per a Banfield al minut 101. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 184 Minuto 102 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Banfield per augmentar la diferència al marcador a 3 - 5 al minut 102. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Hennie Bomers. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Jaroslav Černocký en un penal llençat per en Hennie Bomers va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Agis Kexagiopoulos al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Banfield va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ehsan Kashefi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rolf Hauser de Banfield amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Hennie Bomers de Banfield va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.