Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741421494

Amistoso (RC) 741421494 Información oficial sobre el partido 741421494 en Hattrick

24.09.2024 20:10:00

Pallomahat Alineación oficial del equipo 'Pallomahat' en el partido 4 - 2 Nut Busters JKL Alineación oficial del equipo 'Nut Busters JKL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pallomahat Alineación oficial del equipo 'Pallomahat' en el partido 7 - 0 Nut Busters JKL Alineación oficial del equipo 'Nut Busters JKL' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pallomahat

Goles Goles

  • 100 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Odoacre Casali anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Petri Lintula de Pallomahat va aconseguir igualar el partit al minut 58, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Pallomahat, atacant per l'esquerra al minut 75, va aprofitar el magnífic llançament de Santiago Anguiano per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Mika Romanoff de Pallomahat va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Pallomahat per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Odoacre Casali va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Carlos César Carioca va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Odoacre Casali, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Carlos César Carioca va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mika Romanoff va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Anguiano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Nut Busters JKL

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): NB JKL va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 14. Jari Holmsten va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Galvão Fiúza de NB JKL va fer un bon esprint per escapar-se de Dagmar Vähi i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Segmiyan Kharbouch. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zbigniew Ciężak de NB JKL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matias Murtoniemi de NB JKL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.