Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741414005

Copa 741414005 Información oficial sobre el partido 741414005 en Hattrick

25.09.2024 19:15:00

Hammarby allstarz 2 Alineación oficial del equipo 'Hammarby allstarz 2' en el partido 1 - 3 Goofy Tigers United Alineación oficial del equipo 'Goofy Tigers  United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hammarby allstarz 2 Alineación oficial del equipo 'Hammarby allstarz 2' en el partido 1 - 2 Goofy Tigers United Alineación oficial del equipo 'Goofy Tigers  United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,5 % 10,7 % 65,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hammarby allstarz 2

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Després de 41 minuts de partit, Bength Ericsson igualava per Hammarby en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Hammarby va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hugo Orlando Ulloa en un 1 contra 1 amb el porter Răzvan Cazac, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Hammarby per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hugo Orlando Ulloa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hammarby va ser a punt de marcar al minut 73, quan el seu jugador Džan Šarić va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Goofy Tigers United

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Björn Kill de Tigers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): El jugador de Tigers Björn Kill va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 60 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, el Tigers va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lars-Göran Askenborn, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Edwin Spechtenhauser va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Tigers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Driss Medane des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tigers, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Driss Medane va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Vitor Sá va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 31, i va passar la pilota a Tomas Askenén, però aquest no va encertar a marcar.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 56 en Driss Medane ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Vitor Sá el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 76 per Tomas Askenén va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomas Askenén de Tigers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.