Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741399868

Copa 741399868 Información oficial sobre el partido 741399868 en Hattrick

25.09.2024 17:00:00

KidderminsterHarriers Alineación oficial del equipo 'KidderminsterHarriers' en el partido 2 - 1 FC Leusden 2019 Alineación oficial del equipo 'FC Leusden 2019' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KidderminsterHarriers Alineación oficial del equipo 'KidderminsterHarriers' en el partido 2 - 0 FC Leusden 2019 Alineación oficial del equipo 'FC Leusden 2019' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KidderminsterHarriers

Goles Goles

  • 187 Minuto 14 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Harriers va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Mats Carlsson en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 1.
  • 185 Minuto 107 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 107 minuts, el tirador de faltes del Harriers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pellegrino Finazzi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 21 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Harriers tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Freddi Broesigke ho va intentar al minut 21 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 56 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Pellegrino Finazzi ja els havia advertit que el porter contrari, en Ahto Jalonen, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 92 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Harriers va deixar en bona posició a en Piero De Ambrosis per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pellegrino Finazzi de Harriers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Leusden 2019

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Leusden va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Édgar Filloux va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Charles Anderson de Leusden, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Tom Wielaard va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roberto Señora, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 96 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Kees Dambacher va enviar un xut des de 40 metres al minut 96, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.