Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741399347

Copa 741399347 Información oficial sobre el partido 741399347 en Hattrick

25.09.2024 17:00:00

Campina Cavaliers Alineación oficial del equipo 'Campina Cavaliers' en el partido 0 - 1 FC Hulsel Alineación oficial del equipo 'FC Hulsel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Campina Cavaliers Alineación oficial del equipo 'Campina Cavaliers' en el partido 1 - 1 FC Hulsel Alineación oficial del equipo 'FC Hulsel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,1 % 61,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campina Cavaliers

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Yafren Bendahmani va estar a punt d'empatar per a Cavaliers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Niels Strunk va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Rudolf Hunninck va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Cavaliers enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Marcial Biville va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cavaliers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

FC Hulsel

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aatef Al Zeno que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Hulsel.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, el Hulsel va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Perry van Belle s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.