Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741375457

Copa 741375457 Información oficial sobre el partido 741375457 en Hattrick

25.09.2024 14:00:00

Rumburak United Alineación oficial del equipo 'Rumburak United' en el partido 5 - 0 Rocky Frenštát Alineación oficial del equipo 'Rocky Frenštát' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rumburak United Alineación oficial del equipo 'Rumburak United' en el partido 5 - 0 Rocky Frenštát Alineación oficial del equipo 'Rocky Frenštát' en el partido
Tiene un resultado normal 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rumburak United

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hosseiny Sarhaan, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rumburak se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Rumburak va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Karel Kajnar des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miroslav Blabla, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Rumburak.
  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): El jugador Floyd Relay de Rumburak es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rumburak pel centre va donar un gran resultat: el gol de Libor Vajner va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 64 (Ocasión de penalti): En Floyd Relay va llançar un penal al minut 64. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ştefan Micu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Ştefan Micu de Rumburak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rocky Frenštát

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eusébio Paneira, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.