Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PILATUS ACF (1587830) - Sabadell C.E. (1371316) » 741364577: T77/R2

Copa 741364577 Información oficial sobre el partido 741364577 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00
Copa: Temporada 77 / Ronda 2

PILATUS ACF Alineación oficial del equipo 'PILATUS ACF' en el partido 3 - 2 Sabadell C.E. Alineación oficial del equipo 'Sabadell C.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PILATUS ACF Alineación oficial del equipo 'PILATUS ACF' en el partido 3 - 0 Sabadell C.E. Alineación oficial del equipo 'Sabadell C.E.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PILATUS ACF

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Attila Válóczi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. PILATUS es posava per davant!
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de PILATUS al minut 47, que va llançar ajustat al pal en Carlo Errico. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, PILATUS va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sorin Savu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Carlo Errico va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 32, però el porter visitant José Vicente Cilóiz el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Attila Válóczi per la seva rapidesa. Al minut 39 va intentar marxar per velocitat d'en Odoacre Infantino, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raúl Écija va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Sabadell C.E.

Goles Goles

  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Vytėnas Pusčius. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): El jugador Julio Ferrer de Sabadell es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Oscar Ayre va estar a punt de posar per davant a Sabadell amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Luis Valle Goyanes va impedir un gol cantat.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Sabadell van seguir progressant per la banda dreta. Hisham Ahmadouk va tenir la seva oportunitat al minut 49, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sabadell sortien al contraatac. La falta llançada per Vytėnas Pusčius va sortir força alta sense massa perill.