Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roca de Guia (1589653) - Guadalmor, C. F. (1455114) » 741364418: T77/R2

Copa 741364418 Información oficial sobre el partido 741364418 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00
Copa: Temporada 77 / Ronda 2

Roca de Guia Alineación oficial del equipo 'Roca de Guia' en el partido 4 - 5 Guadalmor, C. F. Alineación oficial del equipo 'Guadalmor, C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roca de Guia Alineación oficial del equipo 'Roca de Guia' en el partido 2 - 0 Guadalmor, C. F. Alineación oficial del equipo 'Guadalmor, C. F.' en el partido
Tiene suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roca de Guia

Goles Goles

  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Muhammad Aljanaini va donar a Roca un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 102 (Gol por la derecha): Corria el minut 102 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Edu Grasset, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Alex Foltin va marxar per velocitat al minut 10 i va fer una passada de la mort a Joan Pau Coll, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Roca va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lucas Gramunt en un 1 contra 1 amb el porter Javier Mata Blanco, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 蕭 (Siao) 生斌 (Shengbin) va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Kendor Askarra del Roca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Nikolajs Caune va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Roca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nugraha Sutanto va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Javier Mata Blanco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Roca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joan Pau Coll, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 蕭 (Siao) 生斌 (Shengbin)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 118 (Ocasión por la derecha): El Roca ho intentava per la dreta per mitjà de Nugraha Sutanto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alex Foltin de Roca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Nugraha Sutanto va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Roca Joan Pau Coll va intentar enganyar Javier Mata Blanco amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Guillem Nogueras xutant per a Roca va fer anar la pilota just on la volia, però Javier Mata Blanco, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Kendor Askarra anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Roca.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Roca Alex Foltin, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Javier Mata Blanco. El marcador continuava 4 - 5.

Guadalmor, C. F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 58. L'anotador per Guadalmor va ser Mika Kerkkonen, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 141 Minuto 119 (Gol de contra por el centro): El Guadalmor era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mika Kerkkonen va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Vicente Hornillos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Abel Pallent va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Guadalmor, l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Angel Rusinov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El Guadalmor va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Mika Kerkkonen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Agustín Mendoza, el jugador de Guadalmor va ser expulsat al minut 85.
  • 514 Minuto 101 (Tarjeta roja directa): Al minut 101 en Adrián Ozores va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): A en Vladimir Díaz de Guadalmor li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Abel Pallent posant el 3 - 3 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Guadalmor Hugues Paviot no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Abel Pallent es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Guadalmor, Manuel Zarpas, col·locà la pilota just a les mans d'en Abel Pallent. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Horacio Alarcón de Guadalmor, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Abel Pallent en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.