Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD DESTRUCCIÓN (775184) - C.F. Estacion (435340) » 741363449: T77/R2

Copa 741363449 Información oficial sobre el partido 741363449 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00
Copa: Temporada 77 / Ronda 2

SD DESTRUCCIÓN Alineación oficial del equipo 'SD DESTRUCCIÓN' en el partido 4 - 2 C.F. Estacion Alineación oficial del equipo 'C.F. Estacion' en el partido
2 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 8
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
0 / 0 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 2 / 6
2 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
3 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
66 % Posesión 45' 34 %
67 % Posesión 90' 33 %
Normal Táctica Contraataques Nivel de táctica: 16Nivel de táctica: 16
SD DESTRUCCIÓN Alineación oficial del equipo 'SD DESTRUCCIÓN' en el partido 4 - 2 C.F. Estacion Alineación oficial del equipo 'C.F. Estacion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SD DESTRUCCIÓN Alineación oficial del equipo 'SD DESTRUCCIÓN' en el partido 2 - 0 C.F. Estacion Alineación oficial del equipo 'C.F. Estacion' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD DESTRUCCIÓN

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En Balbino Aldeavella entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al DESTRUCCIÓN, un peu providencial d'en Roberto Hoyo va situar el 1-1 al panell digital.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Balbino Aldeavella estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Miguelanxo Vilabeirán va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 80.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Raymundo Jiménez Xixona de DESTRUCCIÓN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Hoyo de DESTRUCCIÓN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alberte Pérez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de DESTRUCCIÓN Indalecio Baldomar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Javier Suárez. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de DESTRUCCIÓN Roberto Hoyo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Agostino Cabanilla va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de DESTRUCCIÓN, Miguelanxo Vilabeirán, col·locà la pilota just a les mans d'en Javier Suárez. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de DESTRUCCIÓN, Guillermo Hurtado Saracho, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.

C.F. Estacion

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Estacion van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Philippe Houndegla.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): El Estacion era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Shahdani bin Hj Mohammad va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Manuel Laín Entralgo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Vladimir Vutuc va entorpir al marcador d'en Paolo Neve per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Estacion va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Shahdani bin Hj Mohammad, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Estacion, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Manuel Laín Entralgo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 99 (Ocasión de contra por el centro): En Gabon Anda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 103 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Estacion va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Laín Entralgo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hipolito Ribes de Estacion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Hipolito Ribes de Estacion va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Gabon Anda de Estacion va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Paolo Neve va xutar fora per a Estacion, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Carlos Ferrant de Estacion va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.