Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torre del Oro CF (989609) - VIENA11 (994963) » 741362970: T77/R2

Copa 741362970 Información oficial sobre el partido 741362970 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00
Copa: Temporada 77 / Ronda 2

Torre del Oro CF Alineación oficial del equipo 'Torre del Oro CF' en el partido 2 - 0 VIENA11 Alineación oficial del equipo 'VIENA11' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torre del Oro CF Alineación oficial del equipo 'Torre del Oro CF' en el partido 1 - 1 VIENA11 Alineación oficial del equipo 'VIENA11' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torre del Oro CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 36 minuts, Patryk Wieszczeczyński va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VIENA11. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Teodósio Abreu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Torre es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Torre sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Patryk Wieszczeczyński, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 15 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VIENA11. La jugada d'estratègia del Torre per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roberto Bongiovanni va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 287 Minuto 69 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Torre va deixar en bona posició a en Jean-Séraphin Lifaka per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benjamin Miolini de Torre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

VIENA11

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jesús Valladares que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del VIENA11 que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gotthard Everhall, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Chu Chin Chun va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mario Adalberto Pasiña va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Javier De Lózar va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mario Adalberto Pasiña va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Daniel Pomares va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Saúl Castillo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Collantes de VIENA11 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.