Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741360431

Copa 741360431 Información oficial sobre el partido 741360431 en Hattrick

25.09.2024 12:15:00

The Morningstar Alineación oficial del equipo 'The Morningstar' en el partido 0 - 4 Martín Miller FC Alineación oficial del equipo 'Martín Miller FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Morningstar Alineación oficial del equipo 'The Morningstar' en el partido 2 - 0 Martín Miller FC Alineación oficial del equipo 'Martín Miller FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Morningstar

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Morningstar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Guzmán Cano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnau Inistarte de Morningstar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucas Galarraga de Morningstar es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Uriah Bishop es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Martín Miller FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alejandro Giménez va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Víctor Narváez va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-2.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Alejandro Giménez va aprofitar un error defensiu al minut 51, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Martín.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alejandro Giménez va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aleksa Lekić va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Óscar Mouriño va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.