Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741360122

Copa 741360122 Información oficial sobre el partido 741360122 en Hattrick

25.09.2024 12:15:00

Clotter team 2 Alineación oficial del equipo 'Clotter team 2' en el partido 2 - 3 Madrid City F.C Alineación oficial del equipo 'Madrid City F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Clotter team 2 Alineación oficial del equipo 'Clotter team 2' en el partido 3 - 1 Madrid City F.C Alineación oficial del equipo 'Madrid City F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clotter team 2

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lluís Ferrús, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Clotter a 2 - 0. Pasqual Solivelles va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Fernando Calante una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Jesús Fenollet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fernando Calante va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Calante.

Madrid City F.C

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Madrid va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Jan Brugué va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 79 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jorge Vasco marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 174 Minuto 108 (Gol de penalti): Al minut 108 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Jan Brugué va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Jorge Vasco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jorge Vasco quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Fede Gálvez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Raúl Bóveda va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 215 Minuto 107 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Fede Gálvez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 107 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jimmy Moscoso de Madrid es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.