Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741355578

Copa 741355578 Información oficial sobre el partido 741355578 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00

Ager1k Alineación oficial del equipo 'Ager1k' en el partido 3 - 2 RACIOCINIADORES Alineación oficial del equipo 'RACIOCINIADORES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ager1k Alineación oficial del equipo 'Ager1k' en el partido 1 - 5 RACIOCINIADORES Alineación oficial del equipo 'RACIOCINIADORES' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ager1k

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Garry Ezechiels al minut 30, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Ager1k i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Adam Brand va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 75, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Ager1k, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 120 Minuto 93 (Gol de falta): Una falta al minut 93 va provocar un lliure directe. Garry Ezechiels el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Sébastian Faes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ager1k.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Ager1k va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Carlton Brandon ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roland Petranović va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 104 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Garry Ezechiels, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): En Xose Albaredo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joachim Harborth de Ager1k va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

RACIOCINIADORES

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats de RACIOCINIADORES van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Žintautas Arnašius va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Witold Kamionowski que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Žintautas Arnašius va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Iker Ezkergain, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Veysel Vahiy va fer una jugada per la banda esquerra, però Iker Ezkergain va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): El RACIOCINIADORES creava perill des de la dreta al minut 111, però en Iker Ezkergain, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Žintautas Arnašius desviant la pilota a servei de cantonada.