Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741355445

Copa 741355445 Información oficial sobre el partido 741355445 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00

Fenix Celeste Alineación oficial del equipo 'Fenix Celeste' en el partido 4 - 5 GETAFE NORTE Alineación oficial del equipo 'GETAFE NORTE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fenix Celeste Alineación oficial del equipo 'Fenix Celeste' en el partido 3 - 2 GETAFE NORTE Alineación oficial del equipo 'GETAFE NORTE' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,7 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fenix Celeste

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Esteban Fernández sempre és una garantia. Al minut 2, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Arnau Barbarà marcar el 1 - 0 per al Celeste.
  • 132 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Celeste va augmentar la diferència quan Carlos Villariños no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Salvador Moreira de Celeste va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Valentin Câciu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Celeste es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Salvador Moreira de Celeste va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Bonifacio Caticovas del Celeste ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Després de 101 minuts, Arnau Barbarà va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Martin Janičkán hauria d'haver estat gol al minut 107 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

GETAFE NORTE

Goles Goles

  • 154 Minuto 15 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Diant Polzer. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 32 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pablo Cepedelo.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pablo Hermosilla va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 161 Minuto 92 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 92 minuts Pablo Hermosilla va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.
  • 118 Minuto 99 (Gol evento especial córner peinado): Otfried Gorbitz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de GETAFE, Diego Infante, que va marcar, sense saber com, el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Pablo Cepedelo va encarar al porter al 51, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.