Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741354281

Copa 741354281 Información oficial sobre el partido 741354281 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00

Dragons Valencia C.F Alineación oficial del equipo 'Dragons Valencia C.F' en el partido 1 - 2 Athlètic Almacelles Alineación oficial del equipo 'Athlètic Almacelles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dragons Valencia C.F Alineación oficial del equipo 'Dragons Valencia C.F' en el partido 2 - 1 Athlètic Almacelles Alineación oficial del equipo 'Athlètic Almacelles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragons Valencia C.F

Goles Goles

  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Als 88 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Valencia va acabar amb la pilota als peus de Txipi Murrate que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 61 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Óscar Molleda va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 214 Minuto 89 (Ocasión de penalti): En Gonzalo Pantoja va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 89. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Gorocín de Valencia es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Athlètic Almacelles

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Almacelles sabia com jugar al contraatac, i al minut 43, Francisco José Sisandes va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Enric Vallverdú va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Almacelles.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Enric Vallverdú va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Javier Gorocín per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jonas Ann es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Quintano de Almacelles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.