Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741354275

Copa 741354275 Información oficial sobre el partido 741354275 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00

Mensons FC Alineación oficial del equipo 'Mensons FC' en el partido 4 - 2 Siero Central Lechera Asturiana Alineación oficial del equipo 'Siero Central Lechera Asturiana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mensons FC Alineación oficial del equipo 'Mensons FC' en el partido 2 - 3 Siero Central Lechera Asturiana Alineación oficial del equipo 'Siero Central Lechera Asturiana' en el partido
Tiene suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,0 % 56,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mensons FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Pablo Valero Giménez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Pablo Valero Giménez va donar a Mensons un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mensons pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nil Bach va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ramón Saracina la va rematar Antonio Parrilla amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mensons el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Batalla! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Batalla va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Echedey Goiri va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andy Barmet va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Alef Verardi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Victor-Gabriel Marton gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alef Verardi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Victor-Gabriel Marton.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fausto Martinato s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Siero Central Lechera Asturiana

Goles Goles

  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): César Codes, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 62.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Miro Čeligoj va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 86 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): César Codes de Asturiana, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Asturiana van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hovakim Geghamyan, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Röbi Laubacher de Asturiana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.