Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741336923

Copa 741336923 Información oficial sobre el partido 741336923 en Hattrick

25.09.2024 10:00:00

panathraikos Alineación oficial del equipo 'panathraikos' en el partido 6 - 3 ARIS KORYDALLOU Alineación oficial del equipo 'ARIS KORYDALLOU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
panathraikos Alineación oficial del equipo 'panathraikos' en el partido 2 - 2 ARIS KORYDALLOU Alineación oficial del equipo 'ARIS KORYDALLOU' en el partido
Tiene mucha potra 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

panathraikos

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): panathraikos, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Kyriakos Papadias per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): panathraikos s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en Damianos Kladogennis per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 111 Minuto 88 (Gol por el centro): Passat el minut 88 de joc, Andreas Sakelaropoulos facilitava les coses al panathraikos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Els seguidors del panathraikos contenien la respiració mentre en Sifis Gkoutis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 131 Minuto 103 (Gol por el centro): Al minut 103 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sifis Gkoutis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a panathraikos.
  • 133 Minuto 116 (Gol por la derecha): panathraikos va aconseguir el 6 - 3 quan Charis Zanidis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

ARIS KORYDALLOU

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 en Radu Caloianu va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Yiotis Trampakoulos que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Valmond Gagnon va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de KORYDALLOU, Petros Kafritzakis, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Jean-Denis Turato va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dimitris Donakidis va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Chrisostomos Avgeris quasi aconsegueix empatar per KORYDALLOU al minut 16, però Dimitris Donakidis va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): KORYDALLOU va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Radu Caloianu es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Themistoklis Mavrofridis va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Dimitris Donakidis va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del KORYDALLOU que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ataberk Akyüz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Petros Kafritzakis va fer una jugada per la banda esquerra, però Dimitris Donakidis va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Chrisostomos Avgeris després que el jugador de KORYDALLOU li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.