Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741332510

Copa 741332510 Información oficial sobre el partido 741332510 en Hattrick

25.09.2024 09:30:00

FC Landstrassl 22 Alineación oficial del equipo 'FC Landstrassl 22' en el partido 2 - 3 Zenit IX. Alsergrund Alineación oficial del equipo 'Zenit IX. Alsergrund' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Landstrassl 22 Alineación oficial del equipo 'FC Landstrassl 22' en el partido 1 - 2 Zenit IX. Alsergrund Alineación oficial del equipo 'Zenit IX. Alsergrund' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,2 % 49,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Landstrassl 22

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): Landstrassl va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 9, quan Jürgen Meyerink, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador Rene Rock de Landstrassl, després de 49 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bastian Kendlbacher estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rene Rock, als 31 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Luis Tomás Alé hauria d'haver estat gol al minut 112 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Zenit IX. Alsergrund

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Franziskus Knittl-Frank va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 17.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 81, quan Thomas Marko va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 109 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Thomas Marko va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Carlos Adolfo Alloatti, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Franziskus Knittl-Frank no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Daniel Aichinger va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Zenit que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Thomas Marko, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Zenit va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Carlos Adolfo Alloatti va desviar el xut final de Benjamin Frank després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 108 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Axel Sena va fer una magnífica centrada, però la rematada de Zeferino Mendes va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.