Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741331808

Copa 741331808 Información oficial sobre el partido 741331808 en Hattrick

25.09.2024 09:30:00

Klaffer Alineación oficial del equipo 'Klaffer' en el partido 5 - 4 Bavaria Butzo Alineación oficial del equipo 'Bavaria Butzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Klaffer Alineación oficial del equipo 'Klaffer' en el partido 2 - 7 Bavaria Butzo Alineación oficial del equipo 'Bavaria Butzo' en el partido
Tiene bastante suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Klaffer

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pitt Loidolt ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Klaffer es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Klaffer va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marco Vonbank des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Klaffer va augmentar la diferència quan Marco Vonbank no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Klaffer i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 58 minuts de joc. Mentre en Andrei Liimatta el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Klaffer ho intentava per la dreta per mitjà de Marco Vonbank, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lukas Knudsen.
  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Sebastian Haunsperger després que el jugador de Klaffer li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Bavaria Butzo

Goles Goles

  • 151 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats de Bavaria van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Johannes Wiedner va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 28, el jugador visitant Richard Bartosik va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Herbert Schroll de Bavaria després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 109 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 81 minuts Gunther Engelmair es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Lukas Knudsen que d'un gran xut va marcar per a Klaffer el 5 - 3.
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Bavaria van aconseguir el 5 - 4 que retallava diferències al minut 83 quan Richard Bartosik sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Johannes Wiedner va fer una jugada per la banda esquerra, però Dominik Abfalterer va aturar el seu xut.
  • 250 Minuto 66 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Bavaria van pujar a rematar. Però en Víctor 'Batigoal' Portoneria la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 264 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Al minut 84 de temps, Víctor 'Batigoal' Portoneria de Bavaria va fallar un penal.