Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741320034

Copa 741320034 Información oficial sobre el partido 741320034 en Hattrick

24.09.2024 23:15:00

Lucero del Alba FC Alineación oficial del equipo 'Lucero del Alba FC' en el partido 1 - 2 Bonzi FC Alineación oficial del equipo 'Bonzi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lucero del Alba FC Alineación oficial del equipo 'Lucero del Alba FC' en el partido 1 - 1 Bonzi FC Alineación oficial del equipo 'Bonzi FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,9 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucero del Alba FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 33. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Marcos Denis va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Clemente Lima hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Roque Ferreira havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Oscar Elizeche, el jugador de Lucero va ser expulsat al minut 43.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Clemente Lima de Lucero es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Bonzi FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): BFC va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Blás Melgarejo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Esteban David Bacigalupi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luís Cañete va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BFC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Matti-Pekka Keränen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 206 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Esteban Galván va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.